9 листопада у Жмеринці поліція затримала двох чоловіків, які неподалік залізничного вокзалу здійснювали незаконні валютні операції. Складені на правопорушників адміністративні матеріали направлені на розгляд до суду.

Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Сергій Кримчук, під час відпрацювання міста жмеринські поліцейські спільно з працівниками Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції затримали двох чоловіків, які біля залізничного вокзалу здійснювали незаконний обмін валют. Правопорушників затримали під час здійснення грошової оборудки – один здавав валюту, інший купляв.

У жмеринчанина, який здійснював незаконний обмін валют, вилучили майже 106 тисяч гривень, 135 доларів США, 1 610 Євро, 2 950 російських рублів, 40 злотих, калькулятор та записник з грошовими оборудками.

На правопорушників поліцейські склали два адміністративні протоколи за ознаками адмінправопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 162 КУпАП (порушення правил про валютні операції). Зібрані матеріали направлені на розгляд до суду. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від тридцять до сорока чотирьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей.



Переглядів: 3866
Поширень: 0