Співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області під час відпрацювань в ході загальнодержавної операції «Акциз-2016» протягом кількох днів викрито два факти незаконної реалізації паливно-мастильних матеріалів.

В рамках кримінального провадження за ч.3 ст. 204 Кримінального кодексу України неподалік Вінниці податківцями встановлено факт зберігання більше 4 тонн дизельного палива без відповідних дозвільних документів та без державної реєстрації. Пальне зберігалося у спеціальній ємності для заправки автотранспорту.    

На Вінниччині працівники податкової міліції викрили нелегальні автозаправки

В іншому випадку працівниками податкової міліції викрито факт незаконної реалізації скрапленого газу. Продаж газу здійснював мешканець Вінниці на території Літинського району, не маючи жодних дозвільних документів на право зайняття діяльністю, пов’язаною з роздрібною торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами.

На даний час незаконна продукція та обладнання для її зберігання загальною вартістю понад 360 тис. грн. вилучені до прийняття законного рішення.

На Вінниччині працівники податкової міліції викрили нелегальні автозаправки

Загалом у нинішньому році співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Вінницькій області з незаконного обігу вилучено паливно-мастильних матеріалів на загальну суму 1,2 млн. грн.   



Переглядів: 2976
Поширень: 0