Поліцейські Ямпільського відділення поліції затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні розбійного нападу. Правопорушник, скляною пляшкою вдарив потерпілу по голові та відібрав в неї сумочку з цінностями.

Повідомлення про подію надійшло до поліції від потерпілої близько 17 години. Жінка, оговтавшись від удару, який їй наніс зловмисник скляною пляшкою по голові, сама викликала поліцію. Нападник забрав в жертви сумочку, в якій знаходились особисті речі, документи, 50 гривень та втік.

На місці події поліцейські виявили фрагмент знаряддя злочину, який і допоміг встановити особу правопорушника. За етикеткою, яка була наклеєна на пивній пляшці оперативники встановили магазин, в якому був придбаний напій, а потім, за записами камер відеоспостереження, і чоловіка, який його придбав.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські отримали докази причетності чоловіка до скоєння розбійного нападу та затримали зловмисника за місцем проживання. Ним виявився 18-річний житель села Петрашівка. Молодик ніколи не мав проблем з законом.

Зараз зловмисник затриманий в процесуальному порядку, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 187 (розбій) КК України. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років. Триває слідство.



Переглядів: 2646
Поширень: 0