12 листопада о 20:54 до Служби порятунку «101» м. Хмільник надійшло повідомлення, що на відрізку автошляху між с. Стара Гута Хмільницького району та с.Кожухів Літинського району впало дерево на проїжджу частину дороги та перекрило рух транспорту. Тієї ж доби сталися ще 2 подібні випадки. О 23:17 надійшло повідомлення про падіння дерева у м. Вінниця на вул. Гонти та о 04:27, 13 жовтня на Львівському шосе.

Особовий склад за допомогою бензопил розрізав повалені дерева та прибрав їх з проїжджої частини.

13 листопада о 02:47 до Служби порятунку «101» м. Хмільник надійшло повідомлення про те , що на автодорозі Хмільник–Бердичів поблизу с. Зозулинці мікроавтобус «Спринтер» внаслідок несприятливих погодних умов (дощу з мокрим снігом) з’їхав у кювет. В автомобілі знаходяться 7 пасажирів.

На місце виклику було терміново направлено особовий склад чергового караулу МПК с.Уланів у складі 3-х чоловік на 1-й одиниці спецтехніки та за допомогою троса мікроавтобус витягнуто з кювету. В наслідок ДТП ніхто не постраждав.

Загалом на ліквідацію наслідків ускладнення погоди від ДСНС було залучено 12 чоловік особового складу на 3-х одиницях спецтехніки.

Цього ж дня о 14:09 до Служби порятунку «101» м. Хмільник надійшло повідомлення, що поблизу с. Качанівка з’їхав у кювет автомобіль швидкої медичної допомоги. На місце події терміново було направлено відділення у складі 3-х чоловік на 1 одиниці спецтехніки.

Бійці ДСНС за допомогою буксирувального тросу витягли автомобіль.



Переглядів: 2739
Поширень: 0