В Ямполі поліцейські затримали двох місцевих жителів, підозрюваних у грабежі. Правопорушники, серед яких була молода жінка, силою заволоділи майном літнього чоловіка, який без однієї ноги пересувається на милицях.

Повідомлення про подію надійшло до Ямпільського відділення поліції близько 8 години ранку 12 листопада. 74-річний житель м. Ямпіль розповів про те, що вночі його пограбували двоє малознайомих людей.

За словами потерпілого, напередодні ввечері він запросив до себе у гості товариша, який прийшов, в свою чергу, зі своїми знайомими – чоловіком та жінкою. Усі четверо розпивали спиртні напої. Через деякий час, товариш господаря пішов додому, двоє інших гостей продовжували застілля. Невдовзі господар заснув, а коли проснувся посеред ночі, побачив як чоловік з жінкою виносять з квартири його майно: 2 конвектори, мобільний телефон "Самсунг А-52", мішок цукру та гроші. Літній чоловік, який до того ж є людиною з обмеженими фізичними можливостями, намагався запобігти зловмисникам, але їм вдалося втекти, забравши награбоване.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські отримали докази причетності до скоєння грабежу та затримали зловмисників. Ними виявилися 40-річний та 24-річна жителі Ямполя. У правопорушників частково вилучено речові докази.

За даним фактом проводиться розслідування за ч.2 ст.186 КК України (грабіж). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.



Переглядів: 2315
Поширень: 0