За підозрою у вбивстві 76-річної жительки Іллінецького району працівники поліції затримали її односельця. Чоловік вимагав у потерпілої гроші, а коли зрозумів, що нічого не отримає – вдарив жінку по голові обухом сокири.

14 листопада до Іллінецького відділення поліції надійшла інформація від жительки села Бабин про те, що за місцем проживання вона виявила мертвою свою літню сусідку, яка проживала самотньо.

На тілі потерпілої поліцейські виявили ознаки насильницької смерті. Зловмисник обухом сокири наніс пенсіонерці смертельні удари в область голови.

Як розповів начальник Іллінецького відділення поліції Олександр Ковтун, за речовими доказами, залишеними на місці злочину, поліцейські протягом кількох годин встановили та затримали підозрюваного. Ним виявися 41-річний односелець потерпілої. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежів. У його будинку правоохоронці виявили закривавлений одяг та взуття.

На Вінниччині грабіжник, не знайшовши грошей у пенсіонерки, вбив її обухом сокири

У скоєному зловмисник зізнався та розповів, що не хотів вбивати стареньку сусідку. Він лише хотів, щоб вона віддала йому свої заощадження. Отримавши відмову, зловмисник розлютився на жінку та вдарив її обухом сокири по голові, яка знаходилась у будинку. У момент вчинення злочину чоловік знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

На Вінниччині грабіжник, не знайшовши грошей у пенсіонерки, вбив її обухом сокири

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому оголошено про підозру. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловіку загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.



Переглядів: 2737
Поширень: 0