17 листопада у Ямпільському районі правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ 2111», водій якого перевозив у каністрах близько 350 літрів спиртовмісної рідини. За словами правопорушника, харчовий спирт він придбав у Могилів-Подільському в невідомого чоловіка.

В ході оперативно-профілактичного відпрацювання обласного центру близько 14.00 на мобільному посту поліції на перехресті доріг Ямпіль – Крижопіль – Ратуш – Цекинівка поліцейські спільно з працівниками державної прикордонної служби зупинили автомобіль ВАЗ «2111», водій якого перевозив спиртовмісну рідину без належних документів.

Під час огляду машини поліцейські виявили 11 пластмасових каністр ємністю по 30, 35 літрів та 5 півтора літрових пляшок з рідиною, що має запах спирту.

За словами 39-річного водія, жителя Крижопільського району, виявлений харчовий спирт він придбав для власних потреб у незнайомця в м. Могилів-Подільському.

В Ямпільському районі чоловік перевозив у своєму авто 350 літрів спирту невідомого походження

Виявлена спиртовмісна рідина направлена на експертизу.

Усі матеріали щодо даного правопорушення будуть направлені до фіскальної служби для прийняття законного рішення.

В діях водія вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), за що передбачено покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.



Переглядів: 3598
Поширень: 0