17 листопада своє 100-річчя святкує ветеран органів внутрішніх справ Степан Іванович Тіміосов. Ювіляра привітали представники Головного управління Національної поліції, місцевих органів самоврядування та ветеранських організацій.

Степан Тіміосов 26 років присвятив службі в органах внутрішніх справ. Сивочолий ветеран, якому на долю випали страшні випробування Другої світової війни, сьогодні у колі родини та друзів згадував ті буремні роки. Він пішов на фронт з перших днів війни, захищав землю від ворога у складі 28 гірничо-стрілецького полку 236-ї стрілецької дивізії. Після поранення вступив до партизанського підпілля, яке діяло на території південних районів Вінниччини та Одещини.

На Вінниччині зі 100-річчям вітали ветерана органів внутрішніх справ Степана Тіміосова

Після звільнення України від фашизму Степан Тіміосов розпочав службу дільничним інспектором в Літинському районі, оперативником карного розшуку. Він пройшов шлях від рядового працівника до заступника начальника районного відділення міліції.

Досягши пенсійного віку у звані полковника, пішов на заслужений відпочинок. Степан Іванович пояснює свій секрет довголіття дуже просто – потрібно з оптимізмом сприймати кожен день, бути завжди в гуморі та любити людей. Разом з дружиною він виховав двох дітей. Сьогодні з святом його вітали п’ятеро онуків та троє правнуків.

На Вінниччині зі 100-річчям вітали ветерана органів внутрішніх справ Степана Тіміосова

Як зазначив начальник Літинського відділення поліції Олександр Яворський, Тіміосов Степан Іванович - людина, яка заслужила небияку повагу та шану людей. Він один із тих, хто слугує прикладом сучасним правоохоронцям.



Переглядів: 3935
Поширень: 0