15 листопада на автодорозі між містом Гнівань та селом Селище водій вантажного автомобіля «Рено» скоїв наїзд на 40-річного чоловіка. За словами водія, потерпілий лежав на проїзній частині дороги, і він не зміг уникнути наїзду на нього. Від отриманих ушкоджень потерпілий наступного дня помер у лікарні. Наразі поліція проводить розслідування.

Аварія сталась близько 22.30.

Як розповів начальник Гніванського відділення поліції Володимир Василик, 43-річний водій вантажівки «Рено», рухаючись в напрямку м. Вінниці, допустив наїзд на 40-річного жителя села Селище.

За словами водія, потерпілий лежав на проїзній частині дороги, і коли він побачив його у світлі фар на слизькій дорозі, гальмувати було пізно. Потерпілий з відкритим переломом ноги в стані алкогольного сп’яніння був госпіталізований у лікарню, де наступного дня помер.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення водію загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2832
Поширень: 0