У одному з сіл Калинівського району під час сімейної сварки онук вдарив табуретом по голові свого діда. Від отриманої травми літній чоловік помер. Рідні, які стали свідками інциденту, повідомили про раптову смерть літнього чоловіка. Судово-медичний експерт встановив, що 81-річний чоловік помер від тяжких ушкоджень голови та перелому ребер.

До Калинівського відділу поліції надійшла інформація, що у своєму будинку раптово помер 81-річний житель села Павлівка. Під час проведення судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть літньої людини настала від закритої черепно-мозкової травми та перелому ребер.

Як розповів начальник Калинівського відділу поліції Петро Скічко, під час спілкування з рідними, з якими проживав пенсіонер, поліцейські з’ясували, що до його побиття причетний онук. Рідні зізналися, що між онуком та дідом виник конфлікт, причину якого ніхто пояснити не зміг. Під час сварки 26-річний молодик, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння, вдарив свого діда табуретом по голові. Ушкодження виявились несумісними із життям. Пенсіонер помер миттєво.

Аби молодий чоловік уникнув покарання, його бабуся та матір вирішили змовчати про інцидент, а смерть пенсіонера видати за раптову.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення онуку потерпілого загрожує до 10 років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді арешту.

Правова оцінка діям рідних, які не повідомили про правопорушення, буде надана в ході досудового розслідування.



Переглядів: 2831
Поширень: 0