Поліцейські Немирівського відділу поліції затримали двох підозрюваних в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень чоловіку, від яких він згодом помер у лікарні. Правопорушників взято під варту.

Нетверезі зловмисники ввечері 24 жовтня прийшли до будинку 53-річного потерпілого з’ясувати стосунки. Через непорозуміння між ними виникла бійка, в ході якої зловмисники побили господаря та його знайомого. Коли гість втік, правопорушники продовжили розправу над своєю жертвою та почали прикладати до його тіла ввімкнений кип’ятильник. Непритомного чоловіка на порозі його ж будинку виявила сусідка та викликала швидку. Медики констатували в потерпілого закриту черепно-мозкову травму та численні опіки тіла. Не приходячи до свідомості, він через декілька тижнів помер у лікарні.

В Брацлаві двоє чоловіків закатували до смерті свого односельця

В Брацлаві двоє чоловіків закатували до смерті свого односельця

Як розповів начальник Немирівського відділу поліції Олександр Король, за фактом нанесення тілесних ушкоджень поліцейські відкрили кримінальне провадження. Особи, причетні до скоєння правопорушення, були встановлені та затримані в процесуальному порядку. Ними виявились двоє односельців потерпілого, віком 34 та 37 років. Молодший зі зловмисників раніше притягувався до кримінальної відповідальності за корисливі та насильницькі злочини.

В Брацлаві двоє чоловіків закатували до смерті свого односельця

Слідчим відділенням Немирівського відділу поліції правопорушникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 4105
Поширень: 0