18 листопада у Козятинському районі чоловік через ревнощі до смерті побив свою співмешканку. За висновком судово-медичного експерта, потерпіла померла від крововиливу у головний мозок.

19 листопада до Козятинського відділення поліції надійшла інформація, що за місцем проживання померла 24-річна жінка. Синці та садна на тілі потерпілої свідчили про те, що перед смертю жінку побили. Підозри поліцейських щодо побиття потерпілої впали на її співмешканця. На це вказують і покази свідків.

Як розповів т.в.о. начальника Козятинського відділення поліції Сергій Брянський, поліцейські встановили, що напередодні трагедії потерпіла та її чоловік поверталися з гостей додому. Дорогою між ними на грунті ревнощів виник конфлікт, під час якого чоловік вдався до фізичного насилля. Крики та сварку між подружжям чули сусіди і випадкові перехожі. Обидва учасники конфлікту знаходились в стані алкогольного сп’яніння. Коли неподалік дому жінка впала і не змогла далі йти, чоловік пішов додому та покликав матір, щоб та допомогла занести жінку додому та покласти на ліжко. Наступного дня з’ясувалося, що потерпіла померла.

28-річний співмешканець потерпілий затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Підозрюваному загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Без матері залишились четверо малолітніх дітей.



Переглядів: 2526
Поширень: 0