Поліція затримала раніше судимого, достроково звільненого за законом Савченко, за підозрою у вчиненні розбійного нападу на мешканку с. Клембівка Шаргородського району.

Сьогодні опівночі зловмисник пробрався до будинку 43-річної жительки с. Клембівка Шаргородського району та нещадно побив власницю помешкання. Нападник перевернув все в будинку в пошуку грошей та намагався зґвалтувати жінку.

Потерпілій вдалося вирватися з рук ґвалтівника та вибігти на вулицю. Жінка кричала, тож на допомогу збіглися сусіди. Потерпілу госпіталізували до лікарні, викликали поліцію. Потерпіла погано розгледіла зловмисника, він був у глибокому капюшоні, ховав обличчя.

За словами заступника начальника Шаргородського відділення поліції Олексія Берещука, вже за кілька годин поліцейські становили особу нападника та затримали його. Жінка опізнала злочинця, який напав на неї, по одягу та голосу.

22-річний зловмисник виявився односельцем потерпілої, достроково звільнений з місць позбавлення волі за законом Савченко. Молодик був засуджений за вчинення зґвалтування.

Тепер його дії кваліфіковані відповідно до ч.3 ст. 187 КК України (розбійний напад, поєднаний з проникненням в житло). Такий злочин карається ув’язненням терміном від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна

В момент вчинення злочину затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримано в процесуальному порядку за ст.208 КК України. В суд направлено клопотання про обрання щодо підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.



Переглядів: 2314
Поширень: 0