Працівники хмільницької поліції затримали двох місцевих жителів, які під час розпиття спиртних напоїв з незнайомим чоловіком нанесли йому тяжкі тілесні ушкодження. Непритомного потерпілого біля місцевого базару знайшли перехожі і викликали швидку допомогу. З переломом основи черепа у комі він знаходиться у реанімації.

20 листопада близько 23.30 до Хмільницького відділення поліції з місцевої лікарні надійшла інформація, що до них каретою швидкої допомоги у стані алкогольного сп’яніння без свідомості був доставлений невідомий чоловік віком 45-50 років. Під час огляду у пацієнта лікарі діагностували перелом основи черепа, мозкову кому, перелом щелепи, численні гематоми та синці на голові і обличчі.

Як розповів начальник Хмільницького відділення поліції Дмитро Руденко, оперативним шляхом поліцейські встановили, що до побиття чоловіка причетні двоє місцевих жителів віком 24 та 25 років. Протягом кількох годин обидва підозрювані були затримані. Попередньо встановлено, що чоловіки з потерпілим познайомились на місцевому ринку під час розпиття алкогольних напоїв. Раптом між ними виникла сварка, під час якої підозрювані руками та ногами нанесли тяжкі тілесні ушкодження своєму новому знайомому, та зникли в невідомому напрямку.

Поліція встановила особу потерпілого. Ним виявився 46-річний місцевий житель.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення підозрюваним загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2771
Поширень: 0