Працівники калинівської поліції затримали жителя села Черепашинці, який з корівника місцевого господарства викрав чотирьохмісячне теля. За таке правопорушення 20-річному молодику загрожує до 6 років позбавлення волі.

22 листопада до Калинівського відділу поліції надійшло повідомлення, що з корівника господарства в с. Черепашинці вночі невідома особа вчинила крадіжку теля вагою понад 140 кілограмів. Сума завданого збитку становить близько 3 300 гривень.

Протягом кількох годин калинівська поліція встановила особу, причетну до крадіжки тварини. Ним виявився 20-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. На горищі його будинку поліцейські знайшли розроблену тушу теля. У скоєні злочину підозрюваний зізнався і показав місце, куди викинув шкуру тварини.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення). За таке правопорушення підозрюваному загрожує покарання до 6 років ув’язнення.

Зараз поліція перевіряє затриманого на причетність до інших крадіжок на території району.



Переглядів: 2378
Поширень: 0