Як зазначає Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації на Вінниччині продовжується реалізація інвестиційних проектів соціального спрямування.

За фінансової допомоги держави із залученням коштів державного фонду регіонального розвитку у сумі 620,1 тис. грн при співфінансуванні з місцевого бюджету у сумі 377,0 тис. грн. у поточному році завершуються роботи по реконструкції системи опалення з встановленням блочно-модульної системи у школі № 2 в с.Городківка Крижопільського району.

Проект спрямовано на вирішення актуальної проблеми низької енергетичної та економічної ефективності процесу надання послуг теплопостачання в установах бюджетної сфери села.

На Вінниччині за сприяння фонду регіонального розвитку оновили шкільну котельню

Експлуатація старого обладнання становила підвищену небезпеку та загрозу для життя і здоровя працівників та учнів школи.

Під час проведення робіт з реконструкції системи опалення навчального закладу будо винесено шкільну котельню з підвального приміщення спортивного залу школи та встановлено автономну блочно – модульну систему.

Реалізація проекту дозволить зменшити споживання вугілля та електроенергії, в результаті чого економія витрат на опалення становитиме 25% на рік та на 3-5 градусів покращить температурний режим в приміщенні школи.

В результаті реалізації проекту послуги поширюються на працівників та учнів школи № 2 с.Городківка чисельністю 338 чоловік.



Переглядів: 3096
Поширень: 0