Працівники Теплицького відділення поліції затримали двох місцевих жителів за підозрою у викраденні авітівки. Нетверезих правопорушників на викраденому «ВАЗі» поліцейські зупинили на одній з вулиць села. Один з них – неповнолітній.

28 листопада близько 00.30 до Теплицького відділення поліції з заявою про викрадення машини «ВАЗ 2101» звернулась 28-річна жителька села Степанівка. Жінка повідомила, що вночі з території її домогосподарства невідомі особи викрали автомобіль, що належить її чоловіку.

Як розповів начальник теплицької поліції Віктор Пірус, за 40 хвилин працівники поліції зупинили викрадений автомобіль на одній з вулиць села. У машині знаходилися 17 та 20-річні жителі сусіднього села. Обидва знаходилися в стані алкогольного сп’яніння.

Як розповіли правопорушники, автомобіль вони викрали тому, що захотіли покататися. До того ж ключі від транспортного засобу знаходилися у замку запалювання.

Викрадений транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 3138
Поширень: 0