Протягом доби працівники Хмільницького відділення поліції затримали трьох чоловіків, які причетні до скоєння крадіжок. Раніше судимий зловмисник обікрав продуктовий магазин в районному центрі, а двоє 36-річних чоловіків викрали електроінструменти в свого односельця.

До Хмільницького відділення поліції з заявами про крадіжки звернулись двоє людей. В Хмільнику з продуктового кіоску 38-річної жінки невідомий, пошкодивши бокову стіну, виніс продукти харчування на 2000 гривень, а в селі Скаржинці обікрали місцевого жителя. Зламавши замок на вхідних дверях господарського приміщення, зловмисники викрали в чоловіка електроінструменти.

За словами керівника Хмільницької поліції Дмитра Руденка, оперативники в ході проведення оперативно-розшукових заходів протягом доби встановили осіб, причетних до обох крадіжок. В Хмільнику крадієм виявився 29-річний раніше судимий місцевий житель, а в Скаржинцях – двоє 36-річних односельців потерпілого.

Викрадене поліцейські частково вилучили.

Зараз вирішується питання про обрання для правопорушників міри запобіжного заходу. За даними фактами відкрито два кримінальних провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Такий злочин карається ув’язненням до 6 років.



Переглядів: 2754
Поширень: 0