29 листопада до Ладижинського відділення поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом, який належить 25-річному ладижинцю. За словами заявника, працюючи водієм на службі таксі, близько 2 години ночі він взявся підвезти молодого чоловіка. Пасажир, відмовившись сісти на переднє сидіння, сів ззаду.

Не доїхавши до місця призначення, пасажир схопив його за голову, прижав до сидіння та приставив до горла ніж. Потерпілий різко натиснув на гальма. Схопивши зловмисника за руки, чоловік намагався завадити йому сісти за кермо та отримав незначний поріз. Скориставшись розгубленістю зловмисника, він врятувався втечею.

В Ладижині пасажир таксі погрожуючи водієві відібрав його автівку

За словами начальника Ладижинської поліції Віталія Деркача, в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники місцевої поліції спільно з працівниками роти дорожньо-патрульної служби ГУНП у Вінницькій області протягом години затримали зловмисника, вилучили автомобіль та знаряддя злочину. На виїзді з міста правопорушник зупинився на одній з автозаправок, аби дозаправити пальне, де його і помітили поліцейські. Ним виявився 21-річний мешканець Теплицького району, який раніше відбував покарання за збут наркотичних речовин.

В Ладижині пасажир таксі погрожуючи водієві відібрав його автівку

Інспектори роти ДПС обласної поліції Леонід Орлик та Максим Кахно розповіли, що водій, побачивши поліцейських кинувся тікати. Наздогнавши зловмисника на сусідній вулиці, його доставили до відділення поліції для з’ясування усіх обставин. При затриманні супротиву він не чинив та зізнався у скоєному.

В Ладижині пасажир таксі погрожуючи водієві відібрав його автівку

Зі слів затриманого стало відомо, що він заздалегідь планував злочин. Після того, як таксист утік, він завів автомобіль та поїхав у напрямку міста Гайсин. Причину свого вчинку чоловік пояснити не зміг.

Зараз автомобіль поміщений на арештмайданчик та після проведення необхідних експертиз, буде повернутий власнику.

В Ладижині пасажир таксі погрожуючи водієві відібрав його автівку

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Правопорушнику загрожує до 12 років позбавлення волі. Триває слідство.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.



Переглядів: 3473
Поширень: 0