Оперативники затримали трьох жителів смт. Вапнярка за підозрою у пограбуванні чоловіка з Тернопільщини. У вересні місяці на залізничному вокзалі правопорушники відібрали у потерпілого мобільний телефон, документи та близько 50 тисяч гривень.

3 вересня до поліції з заявою про пограбування звернувся 45-річний житель Тернопільської області. За словами заявника, в смт. Вапнярка на залізничному вокзалі його пограбували троє невідомих чоловіків.

Як розповів начальник томашпільської поліції Ярослав Марченко, 29 листопада підозрювані у вчиненні даного правопорушення були затримані. Ними виявилися 25, 33 та 36-річні жителі смт. Вапнярка. Усі підозрювані раніше відбували покарання у місцях позбавлення волі та залежні від наркотиків. У одного з них оперативники вилучили мобільний телефон потерпілого.

Як з’ясувалося, потерпілого нападники наздогнали на платформі залізничної станції, коли він сідав у потяг на Тернопіль. У нього зловмисники відібрали пакет з особистими речами, документами, телефоном та грошима.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 2892
Поширень: 0