1 грудня у м. Козятин на нерегульованому пішохідному переході водій автомобіля «Toyota Yaris» збив літню жінку. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла загинула на місці події. Водій, залишивши автомобіль на місці аварії, з місця пригоди втік.

Аварія сталась близько шостої години вечора на вулиці Героїв Майдану.

Водій автомобіля «Toyota Yaris» на нерегульованому пішохідному переході збив 69-річну місцеву жительку, яка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. Сам водій залишив автомобіль та з місця аварії втік.

За інформацією слідчого управління, поліція встановила, що власником автомобіля, причетного до аварії, є 36-річна жителька одного з сіл Козятинського району. Поки правоохоронці оформляли ДТП, жінка разом зі своїм чоловіком повернулась на місце аварії та зізналась у вчиненому. Поспілкувавшись з нею, у поліцейських виникли підозри, що керувала автомобілем не вона, а її чоловік. Вони обоє пройшли медичне освідування, результати якого засвідчили, що жінка твереза, а її чоловік перебував у стані сп’яніння.

Поліція наразі з’ясовує усі обставини аварії. Проводяться слідчі дії для встановлення винуватця автопригоди та притягнення його до кримінальної відповідальності. Призначено ряд експертиз.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2915
Поширень: 0