Сьогодні 6 грудня відбулась прес-конференція щодо підсумків роботи облвійськкомату.

Участь в прес-конференції взяли військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату полковник Олег Вінницький та заступник Вінницького обласного військового комісара по роботі з особовим складом Ігор Гончарук.

Розпочинаючи прес-конференцію, Олег Вінницький подякував військовослужбовцям Вінниччини за їх службу на користь цілісності держави. «Вітаю усіх з 25-ою річницею Збройних Сил України. Бажаю миру вашим сім’ям, благополуччя та незламного духу».

В ході зустрічі Олег Вінницький окремо зупинився на питанні контрактної служби та виконанні державного замовлення по забезпеченню контрактниками Збройні Сили України.

За 2016 рік на службу в Збройних Силах України призвано майже 800 вінничан. Близько 10% з них - жінки

«2016 рік для нас виявився досить вдалим. На сьогоднішній день практично на 100 % виконано завдання щодо військово-строкової служби. План, який ми отримали, займає третє місце в України по кількості призовників на строкову службу. Більше Вінницької області призвано у Дніпропетровській та Харківській областях. З початку 2016 року до лав Збройних Сил України призвано 782 особи з Вінниччини. З них 15 осіб, після проходження спеціальної підготовки, нестимуть військову службу в військовій частині 3028 Національної гвардії України, що знаходиться в м. Калинівка. Понад 10 % строковиків – жінки», - повідомив присутніх комісар Вінницького обласного військового комісаріату.

Олег Вінницький також висловив слова вдячності органам державної влади як на обласному, так і районному рівнях щодо підтримки та сприяння в організації на належному рівні призовної кампанії на строкову службу та службу у ЗСУ за контрактом.



Переглядів: 3458
Поширень: 0