У Козятині під час сварки чоловік задушив цивільну дружину. Поліцейські затримали зловмисника та з’ясовують обставини вбивства жінки.

До козятинської поліції надійшло повідомлення про те, що 7 грудня в одному з будинків виявили тіло 50-річної місцевої жительки. Медики встановили, що смерть жінки була насильницькою – її задушили.

Як розповів начальник Козятинського відділення поліції Геннадій Ткачук, під підозру поліцейських потрапив співмешканець загиблої. Раніше судимий 48-річний чоловік плутався у показах та давав неправдиві свідчення, намагаючись заплутати слідство. Він розповідав, що жінку вбили невідомі, які напали на їхній будинок вночі.

Однак, в ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські з’ясували події того вечора. Під час застілля між подружжям виникла сварка, в ході якої чоловік, намагаючись заспокоїти дружину, схопив її за шию і не відпускав, поки жінка не знепритомніла.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Правопорушнику загрожує покарання до 15 років позбавлення волі. 



Переглядів: 3077
Поширень: 0