14 січня у Літинському та Жмеринському районах у дорожньо-транспортних пригодах постраждали двоє пішоходів.

У Літинському районі 23-річний водій автомобіля «ЗАЗ-Ланос», житель м. Вінниці, допустив наїзд на 30-річну жительку м. Літина. Аварія сталась близько півдня на вулиці Б. Хмельницького. Жінка в зоні дії пішохідного переходу перетинала проїзну частину дороги. Зі струсом головного мозку та забоєм колінного суглобу потерпіла доставлена у лікарню.

Цього ж дня близько шостої години вечора під колесами автомобіля швидкої допомоги опинився 44-річний житель смт. Браїлова. Чоловік у темний час доби раптово вийшов на проїзну частину дороги у невстановленому місці. Потерпілий у нетверезому стані з травмою голови доставлений у лікарню.

За фактами автопригод поліцією відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 2070
Поширень: 0