Працівники барської поліції встановили та затримали підозрюваного, який на місцевому ринку у м’ясному павільйоні пограбував продавчиню. Поки потерпіла відволіклась на обслуговування клієнтів, зловмисник забрав з-під прилавка гроші.

22 грудня оперативники Барського відділення поліції затримали місцевого жителя, який близько 11.00 на ринку в м. Бар пограбував продавчиню м’ясного павільйону. Підозрюваний зачекав поки жінка відійде за товаром, обслуговуючи клієнтку, та витягнув з-під прилавка коробку з грошима. Це побачили продавці сусідніх торгових точок та почали кричати. Потерпіла кинулась наздогнати зловмисника, але йому вдалося втекти. У потерпілої з каси зловмисник викрав 150 гривень.

Як розповів начальник Барського відділення поліції Олег Третяк, працівники місцевої поліції зловмисника шукали за описом потерпілої та свідків. Протягом дня особа правопорушника була встановлена та затримана. Ним виявився 33–річний місцевий житель. Чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, але був помічений поліцією у компаніях, де вживали наркотичні засоби.

У скоєні правопорушення підозрюваний зізнався. Гроші він встиг витратити, але запевняє, що має намір їх повернути потерпілій.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі



Переглядів: 2289
Поширень: 0