25-річний водій мікроавтобуса «Мерседес» не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та перекинувся. Четверо пасажирів іномарки з травмами різного ступеня важкості госпіталізовані до лікарні. Усі постраждалі громадяни Республіки Молдова.

Автопригода сталася 25 грудня близько 8 години ранку у Вінницькому районі поблизу повороту на село Ведвеже Вушко.

Неподалік Вінниці іноземці на "Мерсі"  з'їхали в кювет та перекинулися. Є постраждалі

За попередніми даними слідства, встановлено, що 25-річний водій автомобіля «Мерседес», житель Республіки Молдава, рухаючись в напрямку Могилів-Подільського, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та перевернувся.

В наслідок дорожньо-транспортної пригоди четверо пасажирів іномарки віком від 38 до 47 років, серед яких одна жінка, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

Неподалік Вінниці іноземці на "Мерсі"  з'їхали в кювет та перекинулися. Є постраждалі

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. 



Переглядів: 2869
Поширень: 0