Головна ялинка Вінниці засяяла ще минулого тижня. В містечках та районних центрах також активно готуються до приходу Нового року.  Ми вирішили поцікавитися, якими цьогоріч є зелені красуні в різних куточках Вінницької області?

В Гайсині прикрасили не лише ялинку, а й всю центральну площу. Тепер вона сяє різнокольоровими вогнями, що створює неймовірний святковий настрій. Компактна ялиночка прикрашає площу напроти Будинку культури в Немирові. На дереві практично немає прикрас, окрім масивних ілюмінацій у вигляді сніжинок та бантиків.

Немирів

24 грудня відкрили головну ялинку у Жмеринці. Також тут створили резиденцію Діда Мороза, де юні жителі міста спільно з ельфом-помічником можуть написати листа зі своїми побажаннями, а також пофотографуватися. 

Жмеринка

Ладижинська зимова красуня схожа на ракету, яка от-от злетить в космос. Подібна ситуація у Липовці, де місцеві мешканці розчаровані невдалим декором ялинки.

Ладижин

Ладижин

Липовець

-  Не докладають ніяких зусиль, аби ялинка виглядала красиво! Прикрашають так, обрахувалось, що вона прикрашена! – прокоментувала в соцмережі Олександра Панченко.

Козятин

Козятинську ялинку помітно здалеку, адже вона повністю сяє вогниками. На відкритті головної новорічної окраси влаштували масштабний концерт. У номінації «тяп-ляп» змагаються калинівська та тульчинська ялинки, які до речі дуже подібні.

Калинівка

Калинівка

Хотів побажати вам веселих свят, але з такою новорічною ялинкою хочеться лягти поспати і забути про цей жах, – анонімно зазначив адміністратор групи «Типова Калинівка».

Тульчин

Сподіваємося, що святкова пора налаштовує жителів Вінниччини на гарне часопроведення у просторі рідних міст та колі близьких людей. 



Переглядів: 5425
Поширень: 0