Працівники Тульчинського відділення поліції затримали раніше судимого чоловіка за підозрою у скоєнні крадіжки. Скориставшись відсутністю господарів, зловмисник проник до будинку через вікно, звідки викрав два мобільні телефони та гроші.

До працівників Тульчинського відділення поліції з заявою про крадіжку з її помешкання звернулась 61- річна місцева жителька. За словами потерпілої, протягом дня під час її відсутності, зловмисник шляхом віджиму вікна проник до будинку, звідки викрав два мобільні телефони та 100 гривень.

Вжитими пошуковими заходами працівники поліції встановили та затримали підозрюваного за місцем його проживання. Ним виявився 36-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Правопорушник зізнався у скоєному та повернув викрадене.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном до 6 років.



Переглядів: 2138
Поширень: 0