29 грудня особовому складу державних пожежно-рятувальних частин м.Калинівка та м.Козятин в урочистій обстановці було вручено «передноворічні подарунки» – новітнє пожежно-рятувальне озброєння.

Калинівський підрозділ отримав 6 апаратів захисту дихання, 18 панорамних масок до них, бензогенератор та мотопомпу, бензопилу, два ліхтарі, 13 касок, 20 пожежних рукавів та інше обладнання. Новітнє озброєння бійцям ДСНС вручили перший заступник Калинівської РДА Юрій Слабчук, голова Калинівської районної ради Василь Поліщук та Калинівський міський голова Анатолій Шаманюк.

На Вінниччині перед Новим роком дві пожежно-рятувальні частини отримали нове спорядження

Козятинські рятувальники у свою чергу отримали бойовий одяг та каски для всього особового складу частини, дві бензопили, бензогенератор, мотопомпу, пневматичне обладнання для герметизації великих ємностей, освітлювальний стовп, перфоратор, пожежні рукави та комп’ютер з радіостанцією. Привітати рятувальників із обновкою завітали особисто голова Козятинської РДА Сергій Оркуша, голова райради Віктор Слободянюк та секретар Козятинської міської ради Костянтин Марченко.

На Вінниччині перед Новим роком дві пожежно-рятувальні частини отримали нове спорядження

Загалом на першочергові потреби підрозділів ГУ ДСНС України у Вінницькій області завдяки підтримці органів влади та місцевого самоврядування двох зазначених вище районів та районних центрів було виділено більше одного мільйона гривень.



Переглядів: 3204
Поширень: 0