За інформацією Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації, на Вінниччині у 2016 році за державної фінансової підтримки шляхом залучення коштів державного фонду регіонального розвитку при співфінансуванні з місцевих бюджетів реалізовано 22 інвестиційних проекти.

За рахунок коштів ДФРР передбачалося 140,8 млн. грн., які були спрямовані розпорядникам в повному обсязі. Фактично освоєно кошти у сумі 139,4 млн. грн., що становить 99% від суми виділених області асигнувань.

Завершено комплекс будівельно-монтажних робіт по першій черзі будівництва хірургічного корпусу обласної лікарні ім. М.І. Пирогова.

Здійснено реконструкцію та введено в експлуатацію одну з найбільших транспортних розв'язок міста - трамвайну колію на пл. Гагаріна у м.Вінниці.

Реалізовано ряд інвестиційних проектів у закладах освіти області.

Серед них завершення будівництва другої черги школи в смт. Стрижавка Вінницького району, реконструкція приміщення №1 загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. в с. Уланів Хмільницького району та корпусу №2 навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І ступеня – гімназія» у м. Ямпіль.

Проведено заходи з енергозбереження та введено в експлуатацію блочно-модульну котельню школи №2 в с.Городківка Крижопільського району, завершено роботи по реконструкції системи теплопостачання з влаштуванням котельні на альтернативному палив інавчального закладу в с. Дашківці Літинського району.

У місті Вінниці здійснена реконструкція покрівлі та фасаду обласного художнього музею та реконструкція другої черги проспекту Космонавтів у м.Вінниці.



Переглядів: 2647
Поширень: 0