8 січня у Козятинському районі в дорожньо-транспортній пригоді загинув 41-річний пішохід. Водій іномарки збив односельця та з місця пригоди втік. Під час надання медичної допомоги потерпілий помер у лікарні.

8 січня з Козятинської центральної районної лікарні до правоохоронців надійшло повідомлення про госпіталізацію 41-річного жителя смт. Глухівці з тілесними ушкодженнями характерними для дорожньо-транспортної пригоди. Чоловік був знайдений односельчанами в кюветі біля дороги.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце пригоди, зафіксувала сліди автопригоди та негайно розпочала пошуки автомобіля, причетного до скоєння наїзду.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили автомобіль, що може бути причетний до автопригоди. Легковик «Нісан» мав пошкодження характерні для дорожньо-транспортної пригоди, які зі слів власника, були отриманні його сином під час зіткнення з опорою лінії електропередач. 19-річний хлопець запевняв, що напередодні, він не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою, але зібрані слідством докази змусили його зізнатися у скоєному.

Зі слів винуватця аварії, повертаючись додому, на слизькій дорозі його автомобіль занесло, внаслідок чого стався наїзд на пішохода. Свою втечу хлопець пояснив страхом відповідальності.

Потерпілий під час надання медичної допомоги помер у лікарні.

У водія іномарки відібрані зразки крові на визначення наявності алкоголю.

Слідчим відділом поліції відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває розслідування.



Переглядів: 2494
Поширень: 0