Не впоравшись з керуванням, 65-річний водій автомобіля «ВАЗ» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з іномаркою «Вольво». Один з пасажирів ВАЗа з переломом ноги потрапив до лікарні.

Автопригода сталась 12 січня близько 11.00 години на автошляху Немирів-Ямпіль. Не впоравшись з керуванням, водій автомобіля «ВАЗ 2105» виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Вольво», за кермом якого перебував 65-річний місцевий житель.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали троє пасажирів «ВАЗу». 64-річний чоловік з тілесними ушкодженнями був госпіталізований до лікарні, ще двоє пасажирів, жінки віком 59 та 54 років, після огляду лікарів були відпущенні додому.

Водії транспортних засобів не постраждали.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2746
Поширень: 0