У м. Жмеринці через ревнощі чоловік наніс смертельні ножові поранення своєму супернику. Обидва чоловіки залицялись до однієї жінки. Під час спільного розпиття алкогольних напоїв один з них наніс декілька ножових поранень іншому. У кареті швидкої допомоги поранений чоловік помер.

16 січня до жмеринської поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні від проникаючих ножових поранень помер жмеринчанин. Інцидент стався у одному з приватних будинків м. Жмеринки.

Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Сергій Кримчук, поліцією було встановлено, що численні ножові поранення кухонним ножем 23-річний потерпілий отримав під час сварки з 22-річним жмеринчанином. Його поліція затримала наступного дня на одній з вулиць Жмеринки.

У вчиненому підозрюваний зізнався та розповів, що причиною непорозуміння між ним та потерпілим стала жінка – 32-річна господарка будинку. Під час спільного розпиття спиртних напоїв він приревнував жінку до іншого чоловіка. Поранений чоловік вийшов з будинку та втратив свідомість. Господарка викликала швидку допомогу, але врятувати життя потерпілому лікарям не вдалося. Дорогою до лікарні від отриманих проникаючих ножових поранень чоловік помер.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Йому оголошено про підозру. Наразі вирішується питання про його арешт.



Переглядів: 2783
Поширень: 0