Працівники поліції затримали 42-річного раніше судимого чоловіка, який підозрюється у пограбуванні 82-річної бабусі. Зловмисник пошкодив вікно її помешкання звідки викрав у старенької продукти харчування на суму 400 гривень.

До працівників поліції з заявою про пограбування звернулась жителька села Скоморошки. Жінка повідомила, що до неї з проханням про допомогу звернулась її 81-річна сусідка. Пенсіонерка розповіла, що невідомий чоловік проникнувши до її помешкання через вікно почав вимагати гроші, а почувши відмову забрав харчі та втік.

На місце події прибула група реагування патрульної поліції, яка за детальним описом потерпілої, за декілька годин затримала зловмисника. Ним виявився 45-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Викрадені продукти харчування правоохоронці вилучили та повернули власниці.

Наданий час зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 4 років позбавлення волі.



Переглядів: 1891
Поширень: 0