Телефонні дзвінки мешканців районів області з усіх мобільних операторів відтепер спрямовуються у відділ служби «102» Управління інформаційної підтримки та координації поліції «102» поліції Вінниччини, який базується в Головному управлінні поліції.

Як розповів керівник відділу служби «102» УІПКП «102» ГУНП у Вінницькій області Богдан Федоришин, відсьогодні всі телефонні дзвінки з будь-якої точки нашої області надходять операторам відділу. Оператори в будь-який час доби приймуть виклик, опрацюють та направлять коротку електронну картку черговому місцевого відділу поліції для негайного реагування.

Відтeпeр до Головного управління поліції надходитимуть дзвінки з будь-якої точки Вінницької області

- Тобто зараз усі дзвінки від мешканців області на номер спецлінії поліції «102» надходять в єдиний центр, який базується в Головному управлінні поліції. Це дає змогу реєструвати всі без винятку повідомлення громадян та контролювати якість реагування поліції на кожен виклик, - зазначив Богдан Федоришин.

Відтeпeр до Головного управління поліції надходитимуть дзвінки з будь-якої точки Вінницької області

Зараз службу «102» обслуговують 29 операторів, які працюють позмінно у цілодобовому режимі, що дозволяє опрацьовувати всі повідомлення громадян в короткий термін.



Переглядів: 2330
Поширень: 0