В Одеській області піщанські поліцейські затримали двох раніше судимих одеситів, які вдерлися в помешкання 92-річної бабусі. Застосувавши фізичну силу та, погрожуючи ножом, чоловіки вимагали у старенької гроші. Переконавшись, що заощаджень у бабусі немає - забрали пляшку вина та втекли.

До працівників поліції з заявою про пограбування звернувся 38-річний житель села Червона Поляна. Чоловік розповів, що в будинок до його 92-річної тітки проникли невідомі. Виламавши вхідні двері, зловмисники побили літню жінку та, погрожуючи ножем, вимагали гроші. Зрозумівши, що заощаджень у неї немає забрали пляшку домашнього вина.

Як розповів начальник Піщанського відділення поліції Сергій Фомик, потерпіла описала зовнішність нападників. В ході проведення оперативно–розшукових заходів оперативники встановили їх особи та затримали зловмисників у селі Шершенці Одеської області, де вони переховувались від поліції.

Двоє одеситів побили та пограбували стареньку бабусю на Вінниччині

Нападниками виявились 27 та 37-річні жителі одеської області, які остатнім часом проживали на Вінниччині. В минулому чоловіки вже відбували покарання за вчинення аналогічних злочинів.

В ході їх перевірки з’ясувалось, що один із затриманих перебував у розшуку за вчинення розбійного нападу на Одещині.

Двоє одеситів побили та пограбували стареньку бабусю на Вінниччині

Правопорушники затримані в процесуальному порядку, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 КК України (розбій, поєднаний із проникненням у житло). Зловмисникам загрожує покарання до 12 років позбавлення волі.



Переглядів: 2501
Поширень: 0