Минулої доби у Гайсині по вулиці Заводській сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав 8-річний пішохід. Водій автомобіля «Форд-Транзит» здійснив наїзд на хлопчика, коли той перетинав дорогу по пішохідному переходу.

Аварія сталась близько 17.00 години по вулиці Заводській неподалік зупинки громадського транспорту. За попередніми даними слідства, 59-річний водій автомобіля «Форд-Транзит», не дотримуючись безпечної швидкості, здійснив наїзд на 8-річного школяра, який, вийшовши з маршрутки, перетинав дорогу по пішохідному переходу.

В Гайсині на пішохідному переході збили 8-річного хлопчика

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди хлопчик отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Гайсинської центральної лікарні.

Наразі життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує.

Поліція з’ясовує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Слідчим призначено ряд експертиз.

В Гайсині на пішохідному переході збили 8-річного хлопчика

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За такі правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 2439
Поширень: 0