Ножове поранення отримав 31-річний житель Іллінців під час побутової сварки з батьком. Обидва чоловіки знаходилися в стані алкогольного сп’яніння.

14 лютого близько першої години дня до іллінецької поліції звернувся 55-річний місцевий житель та повідомив, що щойно за місцем проживання з необережності він спричинив ножове поранення своєму синові.

Як розповів начальник Іллінецького відділення поліції Олександр Ковтун, слідчо-оперативною групою на місці події було встановлено, що потерпілий отримав ножове поранення під час сварки з батьком. Попередньо встановлено, що під час спільного розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник побутовий конфлікт та бійка, під час якої син випадково наткнувся на кухонний ніж, який батько тримав у руках. Наразі слідчі встановлюють усі причини та обставини інциденту.

З проникаючим ножовим пораненням потерпілий був доставлений до лікарні та прооперований. Загрози його життю немає.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до двох років обмеження волі.



Переглядів: 2048
Поширень: 0