Побутовий конфлікт між братами, який виник під час спільного розпиття спиртних напоїв, призвів до того, що молодший з чоловіків отримав рублені рани голови та перелом тім’яної кістки. Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Повідомлення про госпіталізацію до травматологічного відділення 23-річного жителя району надійшло до Бершадського відділу поліції 15 лютого о 4 годині ночі з місцевої лікарні.

Як розповів начальник Бершадського відділу поліції В’ячеслав Лялюцький, слідчо-оперативною групою, яка виїхала за місцем проживання потерпілого, було встановлено, що тілесні ушкодження у вигляді рублених ран голови та перелому тім’яної кістки, потерпілий отримав від 35-річної рідного брата. Під час застілля між братами на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин виникла бійка, в ході якої потерпілий отримав вищезазначені тілесні ушкодження.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 1932
Поширень: 0