Працівники жмеринської поліції затримали 33-річного місцевого жителя, який на подвір’ї власного будинку спричинив смертельне ножове поранення своїй знайомій. Що стало причиною розправи над жінкою, підозрюваний не пам’ятає, оскільки перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Ввечері 20 лютого до Жмеринського відділу поліції зателефонувала місцева жителька та повідомила, що з подвір’я одного з приватних будинків міста чути сварку та жіночий крик про допомогу.

Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Сергій Кримчук, на місце виклику одразу виїхала слідчо-оперативна група. На подвір’ї господарства поліцейські виявили тіло 39-річної місцевої жительки з ножовим пораненням спини. Господаря будинку дома не виявилось. Опитавши сусідів, з’ясувалося, що останнім з ким бачили загиблу – був власник будинку на подвір’ї, якого сталося вбивство. Його поліція затримала протягом кількох годин у квартирі товариша, де він переховувався.

На Вінниччині чоловік зарізав знайому. Чому - не пам'ятає

За словами підозрюваного, між ним та знайомою, яка прийшла до нього в гості, під час розпиття спиртних напоїв виникла сварка. Розв’язувати конфлікт чоловік вирішив за допомогою кулаків. Оскільки жінка чинила опір, господар будинку взяв у руки кухонний ніж. Причину сварки затриманий не пам’ятає через стан сильного сп’яніння.

Аби приховати сліди злочину, чоловік вирішив позбутися тіла потерпілої. Для цього він підготував сані. Куди саме вивезти тіло він не зміг придумати, тому вирішив заночувати у товариша, а ранком тікати з міста.

На Вінниччині чоловік зарізав знайому. Чому - не пам'ятає

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.



Переглядів: 2376
Поширень: 0