За підозрою у вчиненні розбійного нападу на пенсіонерку працівники поліції затримали її односельця. Зловмисник вимагав у потерпілої горілку, а отримавши відмову, погрожуючи ножицями, забрав у господарки гроші та сережки.

22 лютого близько 23.00 до поліції надійшло повідомлення від 70-річної жительки с.Кунка Гайсинського району, про те що щойно односелець вчинив на неї розбійний напад. Здовмисник відібрав у заявниці гроші в сумі 1 000 гривень та золоті сережки.

На Вінниччині чоловік пограбував пенсіонерку та пішов "святкувати" до сусіда потерпілої

Як розповів заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Сергій Сокиран, правопорушника місцева поліція затримала майже одразу після надходження повідомлення про злочин. По сусідству з потерпілою у будинку товариша він в колі друзів розпивав спиртні напої. Під час поверхневого огляду у 32-річного підозрюваного поліція вилучила частину грошей та сережки потерпілої. У скоєному він зізнався не одразу, а як сережки опинилися у його кишені, каже, що не пам’ятає.

На Вінниччині чоловік пограбував пенсіонерку та пішов "святкувати" до сусіда потерпілої

За словами потерпілої пенсіонерки, вона сама відчинила двері зловмиснику, оскільки була з ним знайома. Зайшовши до будинку, чоловік почав вимагати у жінки горілку, а отримавши відмову, схопив зі столу ножиці та погрожуючи розправою забрав 1 000 гривень та золоті сережки, що були на ній.

На Вінниччині чоловік пограбував пенсіонерку та пішов "святкувати" до сусіда потерпілої

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). За такий злочин підозрюваному, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, загрожує до 12 років ув’язнення. 



Переглядів: 2038
Поширень: 0