7 березня поблизу села Селище Літинського району у дорожньо-транспортній пригоді загинув 54-річний місцевий житель. Водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода та залишив місце пригоди. Отримані потерпілим тілесні ушкодження виявились несумісні з життям.

7 березня близько 23.00 на автодорозі Стрий-Кіровоград-Знам’янка було виявлено тіло 54-річного жителя села Селище з тілесними ушкодженнями характерними для дорожньо-транспортної пригоди. Також на місці аварії були знайдені уламки автомобіля, що міг бути причетний до наїзду.

Водія, який в Селищі насмерть збив людину і поїхав далі, знайшли

На території області було введено план «Перехват» та розпочались пошуки водія та автомобіля.

За словами начальника Літинського відділення поліція Олександра Яворського, працівниками поліції було встановлено водія вантажного автомобіля, який проїжджав неподалік від місця події та бачив іномарку «Шевроле» сірого кольору.

Перевіряючи жителів району, у користуванні яких є зазначена марка автомобіля, на легковику 21-річного вінничанина працівники поліції виявили сліди крові та технічні пошкодження.

Водія, який в Селищі насмерть збив людину і поїхав далі, знайшли

Свою причетність до скоєння наїзду на людину хлопець заперечував. Пояснив, що пошкодження на автомобілі отримав напередодні потрапивши у яму.

Проведеною експертизою було встановлено, що потерпілий в момент отримання тілесних ушкоджень знаходився у лежачому положенні.

У водія іномарки відібрані зразки крові на визначення наявності алкоголю. Наразі вирішується питання про обрання водію міри запобіжного заходу.

Водія, який в Селищі насмерть збив людину і поїхав далі, знайшли

Слідчим відділом поліції відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває розслідування.



Переглядів: 2714
Поширень: 0