У Барському районі місцевий житель обухом сокири наніс смертельну травму голови своїй співмешканці. За словами затриманого, йому примарилось, що у хату зайшла незнайома жінка і викрала його дітей. Тепер на чоловіка чекає судово-психіатрична експертиза.

26 березня до Барського відділення поліції зателефонував 45-річний житель с. Балки Барського району та повідомив, що щойно за місцем проживання він обухом сокири вбив свою співмешканку.

Як розповів начальник барської поліції Олег Третяк, слідчо-оперативна група, яка прибула на виклик, у сараї з травмою голови виявила мертвою 28-річну співмешканку заявника. Поруч з нею лежала закривавлена сокира.

Співмешканець потерпілої розповів, що йому примарилась незнайомка, яка начебто викрала його дітей. Аби помститися, він обухом сокири вдарив її у голову. Лише через деякий час він зрозумів, що вбив співмешканку, яка прийшла у сарай по дрова, та викликав поліцію.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за що передбачено покарання до 15 років позбавлення волі. Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. На нього очікує проходження судово-психіатричної експертиза.

Без матері залишились двоє неповнолітніх дітей.



Переглядів: 2039
Поширень: 0