За підозрою у вчиненні розбійного нападу на жительку села Чернятка поліцейські затримали жителя Білої Церкви. Правопорушник, який більше 17 років життя провів за гратами, намагався ошукати стареньку, а коли зрозумів, що нічого не вийде, увірвався в її будинок та силою відібрав гроші і мобільний телефон.

Наприкінці лютого до Бершадської поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий, виламавши двері, проник до будинку 68-річної жительки села Чернятка, та, погрожуючи ножем, забрав в жінки гроші та мобільний телефон.

Як розповів керівник Бершадського відділення поліції В’ячеслав Лялюцький, для розкриття цього злочину були задіяні досвідчені оперативники. Майже місяць вони вистежували злочинця та вчора затримали його у Білій Церкві. Ним виявився 41-річний житель Київської області. Чоловік більше 17 років свого життя провів у місцях позбавлення волі за вчинення майнових злочинів.

За розбійний напад на жінку, колишньому зеку загрожує новий тюремний термін

Поліцейським затриманий зізнався, що спочатку хотів просто ошукати бабусю. Він зателефонував жінці та повідомив, що її син потрапив в поліцію за вчинення дорожньо-транспортної пригоди і для його звільнення необхідні гроші. Вони домовились, що чоловік особисто приїде за грошима.

Він взяв таксі з Білої Церкви, однак в дорозі, зателефонувавши жінці, дізнався, що вона зв’язалася з сином і знає, що з ним все гаразд. Йому треба було заплатити за таксі більше 1000 гривень, тож чоловік дістався до будинку потерпілої, аби заволодіти коштами.

За розбійний напад на жінку, колишньому зеку загрожує новий тюремний термін

Ввечері чоловік, виламавши двері, увірвався в її будинок та, погрожуючи ножем, змусив жінку віддати 6 тисяч гривень та мобільний телефон.

Зараз зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України (розбій) та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За розбійний напад на жінку, колишньому зеку загрожує новий тюремний термін

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 12 років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.



Переглядів: 1767
Поширень: 0