Четверо 20-річних молодиків викрали скутер у мешканця Липовецького району, завантаживши його до багажника свого автомобіля. Дізнавшись, що потерпілий звернувся до поліції, правопорушники вирішили приховати сліди злочину. Вони втопили транспортний засіб у річці.

29 березня до Липовецького відділення поліції з заявою про викрадення транспортного засобу звернувся 20-річний житель району. Хлопець повідомив, що невідомі викрали його скутер, який він залишив на дорозі біля поля. Злочинці завантажили двоколісний транспортний засіб до свого автомобіля і поїхали у невідомому напрямку.

За словами керівника липовецької поліції Павла Дармограя, по залишених слідах протекторів шин, було встановлено марку автомобіля, на якому пересувались правопорушники. Проведеними оперативними заходами поліцейські розшукали власника легковика та оглянули транспортний засіб. У багажнику автомобіля «ВАЗ 2103» правоохоронці виявили залишки фарби та ключі від викраденого скутера.

На Вінниччині четверо молодиків, аби приховати сліди злочину, втопили краденого скутера

Під тиском доказів чоловік зізнався у вчиненому злочині та розповів, що вночі він разом зі своїми трьома 20-річними знайомими викрали скутер, завантаживши його до багажника легковика. Дізнавшись, що потерпілий звернувся до поліції, вони вирішили приховати сліди злочину та втопили викрадений транспортний засіб у річці.

На Вінниччині четверо молодиків, аби приховати сліди злочину, втопили краденого скутера

Працівники поліції дістали транспортний засіб з водойми та повернули його власнику.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб). За такий злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.



Переглядів: 1813
Поширень: 0