Днями у Могилів-Подільському водій автомобіля «Mitsubishi Galant» допустив зіткнення з автомобілем «Renault Fluence». В результаті аварії тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів «Renault» та водій «Mitsubishi».

Автопригода сталась 7 квітня по вулиці Київській неподалік ЗОШ № 4.

Попередньо встановлено, що 31-річний водій «Mitsubishi Galant» допустив зіткнення з автомобілем «Renault Fluence», який з порушенням правил дорожнього руху, здійснював виїзд із другорядної дороги на головну. Водій «Рено» перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На Вінниччині не розминулись дві іномарки. Постраждали троє людей

В результаті зіткнення тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів автомобіля «Renault» віком 43 та 37 роки та водій автомобіля «Mitsubishi». Всі постраждалі госпіталізовані до міської лікарні.

На Вінниччині не розминулись дві іномарки. Постраждали троє людей

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Триває розслідування.



Переглядів: 2081
Поширень: 0