Рухаючись по польовій дорозі 33-річний водій автомобіль «БМВ» не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. Двоє пасажирів легковика з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до травматологічного відділення Гайсинської лікарні.

24 квітня близько 18.00 години у Гайсинському районі на польовій між селами Степове та Митків сталась автопригода за участі автомобіля «БМВ». Попередньо встановлено, що 33–річний водій автомобіля не обрав безпечної швидкості та допустив перекидання транспортного засобу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів іномарки: 26-річна черкащанка та 52-річний місцевий житель.

Поліція з’ясовує всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 4380
Поширень: 0