За підозрою у скоєнні тяжкого злочину поліцейські Вінницького районного відділення поліції затримали 18-річного жителя с. Лисенка. Хлопець завдав умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть чоловіка, який скривдив його матір.

Ввечері 27 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Махнівка Вінницького району, у своєму будинку виявлено труп 45-річного чоловіка зі слідами насильницької смерті. Тіло господаря знайшли сусіди.

За словами начальника Вінницького ВП Віталія Стахова, слідчо-оперативною групою встановлено, що цього ж дня близько 16.00 год. потерпілий разом зі своєю співмешканкою, жителькою сусіднього села, розпивали спиртне. В ході застілля між ними виникла сварка, під час якої господар будинку побив жінку. Як з’ясувалося, таке траплялося нерідко. Цього разу жінка пішла до свого 18-річного сина, який проживав у сусідньому селі, та пожалілася йому на кривдника.

Хлопець вирішив захиститися за матір та провчити вітчима – з’ясування стосунків закінчилося тим, що він вдарив кривдника дерев‘яним держаком від лопати по голові, від чого останній через деякий час помер.

Поліцейські затримали підозрюваного за місцем проживання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Наразі він затриманий в порядку статті 208 КПК України та знаходиться в ІТТ.



Переглядів: 3268
Поширень: 0