7 травня в селі Флорино внаслідок дорожньо-транспортної пригоди були травмовані дві місцеві жительки. Встановлено, що водій автотранспорту, пасажирками якого були потерпілі, знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Аварія сталась близько 19.00 год. по вулиці Чкалова. Водій автомобіля "ВАЗ-2102", 50-річний місцевий житель, не впоравшись з керуванням, з’їхав на узбіччя та зіткнувся з електроопорою.

В автівці крім водія було 4 пасажири: його 55-річна дружина та троє неповнолітніх дітей, двоє з яких їх онуки. Внаслідок ДТП жінка отримала черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом стегна, а їх 12-річна онука – забій гомілки. Постраждалих госпіталізовано до травматологічного відділення Бершадської лікарні.

На Вінниччині через нетверезого водія постраждала жінка та її 12-річна онука

Проведеним оглядом лікарів, встановлено, що на момент автопригоди водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові було виявлено 2,3 проміле алкоголю, що більше десяти разів перевищує допустиму норму.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

На Вінниччині через нетверезого водія постраждала жінка та її 12-річна онука

Вінницька поліція вкотре звертається до водіїв: не сідайте за кермо автотранспорту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння – це може призвести до трагічних наслідків.



Переглядів: 2114
Поширень: 0