У с. Селище Тиврівського району у результаті зіткнення «Фіату» та вантажівки постраждала жінка, яка керувала легковиком, та її пасажирка. Обидві потерпілі з травмами різного ступеню важкості доставлені у лікарню.

Аварія сталась 20 травня близько 10.30 на в с. Селище Тиврівського району.

Як розповів начальник Тиврівського відділення поліції Володимир Василик, 23-річна вінничанка, перебуваючи за кермом автомобіля «Фіат», на повороті не впоралась з керуванням та допустила зіткнення з вантажним автомобілем «ЗІЛ-130», що рухався у зустрічному напрямку.

В Селищі не розминулись "Фіат" та "Зіл". Є постраждалі

У результаті аварії постраждала 23-річна жінка, яка керувала легковиком, та її пасажирка, жителька Чернівецької області. Обидві з численними травмами доставлені у вінницьку лікарню.

Наразі призначено проведення ряду експертиз, за результатами яких будуть встановлені причини аварії.

В Селищі не розминулись "Фіат" та "Зіл". Є постраждалі

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 3763
Поширень: 0